Бидете наш партнер

Контактирај нé

Бидете наш партнер и дознајте ги новитe можности на пазарот за прехрана. Ние сме посветени на заеднички успех и соработка во кој имаме долгогодишно искуство.

Контактирај нè

Дистрибуција

Нашата компанија има долгогодишно искуство во дистрибуцијата на територија на Република Северна Македонија, Нашата мисија е едноставна да ве поврземе со квалитетни производи со брзина и сигурност. Приоритет ни е ефикасноста, задоволството на клиентите и трајните партнерства. Истражете ја нашата палета на врвни производи.

За Нас

Специјализирани за поврзување на производителите со трговците на мало и големо, обезбедувајќи рационализиран синџир на снабдување. Нашата посветеност на иновации, прецизност и персонализирана услуга нè издвојува. Ние не сме само партнер за дистрибуција - ние сме ваш стратешки сојузник, посветен на вашиот успех. Придружете ни се и искусете ја дистрибуцијата што ги надминува очекувањата.

Наши партнери

Продукти

Гурман Кечап Пица
(1020 гр)
Гурман Чилито  Слатко Лут Сос
(250 гр)
Гурман Сендвич Сос
(230 гр)
Гурман Мајонез
(450 гр)
Гурман Бургер Сос
(300 гр)
Кремко Намаз Класик
(100 гр)
Гурман Кечап Пица
(1020 гр)
Гурман Чилито  Слатко Лут Сос
(250 гр)
Гурман Сендвич Сос
(230 гр)
Гурман Мајонез
(450 гр)
Пиперка во
Павлака
(100 гр)
Кремко Намаз Класик
(100 гр)